berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

I Miss You Dear .

reaksi kau : 

sayang , aku rindu kau , bka aku x rindu kau , aku nak sangat jumpa kau , tapi hary nie x de rezeki nak jpa kau sbb lien kat situ , sorry sgat-2 .kau mc tak tawu aku kan ?

weyh aku rindu kau . kau tawu kan . ok , hari-2 aku nagis sebab kau . kau tak tawu kan ? :'( sbb aku x pernah nak tunjuk kat kau kan ? sbb aku x nak kau risau kan pasal aku . 

tapi tadi kau marah-2 aku ! kau cakap aku nie x pernah nak hargai kau balik sini , kan aku da cakap mlm yg kau balik sini , bukan aku x hargai kau , aku cume x de mood , kau paham ? yess , kau x pernah tnye aku knape aku jd mcm nie kan ? yg kau tawu x dapat jpa aku kau bising kat aku, sampai aku kelua kan air mata aku . aku x nak tunjuk at kau yg aku sedih sangat-2 x jpa kau , tapi kau? haish , aku x tawu nak wat ape lagi . 

aku mintak maaf lagi skali sbb aku nagis kau tengah call tdy . sorry pasal tadi . :'( 

No comments:

Post a Comment