berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

kau engt kau betoll ?

reaksi kau : 
hey sygs , kau engt kau betol sgt na kutok-2 org , cermin diri 2 dulu law nak kutok org kay ? kau pon bkan perfecttttt cgt pon , muke gelap gak ,stakat muke pakai crem pas tu tepek bedak wat apee . kay aku pon gelap , aku sedar diri , x macam kau , dah gelap , pas tu x seda diri , kutok-2 diri org hitam lah , ape lah . mcm kau 2 putih sesangat kan ? euwwww , plisss lah seda diri kay kak . HAHAHA , layak k org pngel kau akak ? aku rase x layak , sebab kau x respect org then kau nak suroh org pngel kau akak ? euwww , plisssh lah tinee . HAHAHA , dah-2 jgn wat dose bnykk sngat . kbaii :)

No comments:

Post a Comment