berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers
reaksi kau : 

sayang . 

i miss you , bile awak nak balik ? saye rindu awak , awak tahu x ? rindu kat awak dah mcm hapee dah . tapi kan , awak boleyy pulak enjoy ngan kawan2 awak . kay , saye x pentingg , saye mengalah ! awak pegi lah enjoy . saye kat sini mcm hapee tgu awak abes tengok wayang , text last awak bg kat saye "B DAH ALIK K" fuhh , 2 je awak ? call x de , ape x de . saye dah macam org bodoh tgu awak , awak relax je , 1 miscall pon x de . pehh , meletop ! terima kasihh =)

-------------------------------------------------------------------------------------

saye tahu la dalm 2-3 minggu nie awak asyikk kena marah je gan saye , tapi marah2 saye kat awak kadang2 saye nak jugak layan awak kan ? awak ? dapat tgk wayang teross x layan saye , call x de , text 2 3 dah , senyp . sape x hangiin kan ? x pe , niee hary saye tguu awak mcm org bodoh , hari awak akan tibe jugak kay sygg . 

-----------------------------

dah aku sakit perot , kabiii . =) 
senyumm jee kay bilee kau dah bace . emmmuah :*


No comments:

Post a Comment