berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers
reaksi kau : 

sekarang memg stress gile babii ! macam2 problem gan family nye . stress lah , aku dah malas nak pikir sangat !

----------

kau boleh enjoy dengan dunie engkau yg entah pape tu ! kawan kau lebih penting daripade org yg ade kat dalam rumah niee ! org yg kat rumah nie kau buat macam binatang ! kau ingt kiteorg apee ? balik kau nak maki kiteorg ! kau suroh org hormat kau . tapi kau pernah x hormat ketua kau ? aku sangat benci perangai kau tu ! 

----------

semua pasal KAWAN kau tu ! engkau ikot perangai die ! ade anak , ade laki still nak carik jantan laen ! kau pon nak ikot mcm die ! law die mkn babi kau pon nak makan babii jugak ! FUCK OFF !

---

sorry , ayat kasar . aku tengah x de mood . kbaii . 

No comments:

Post a Comment