berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

aku doa kan kau bahagia .

reaksi kau : 


kay , semalam memg aku x layan kau satu hari suntuk . sebab ? aku sakit hati gan kau , kau call aku buat x tahu jee . kau message aku x replay . macam mane kau buat aku , macam tu lah aku buat kau . kau mintak maaf pon aku x layan . erggh ! aku sangat marah dengan kau , kau tah x ? kau tahuu kan ? good boy kalau ka tahu .kau tahu perangai aku macam mane law kau buat hal kan .

tadi pagi aku angkat call kau , pastu kau cakap pasal malam td and bla bla bla . aku x layan and aku teros cakap " memekak ar kau " and die call aku lagi aku x angkt . and die tinggal kan message macam niee .

"salam iffa thank macam ni . thank ats segala nye . jmy dah mengalah . jmy dah cube sehabis baik . tpy iffa tetap macam ni , so jmy amek keputusan kite putus n bla bla bla  " =(

huh ! lelaki yg x boley di uji lebihh siket . macam nie lah . kayy . aku cume replay . 

" kay thanks la jugak atas segalanyee , kbaii "

hah ! kau yg buat keputusan kay , aku cume terime je . kay dah x de jodoh . aku cume boley doa kan yg kau bahagia , penyakit kau sembuh . and dapat jumpe perempuan yg lebih baik dari aku . aku mintak maaf kat kau jugak . aishiteru sayang .

No comments:

Post a Comment