berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

karak ! OMG

reaksi kau : 


dah tengok citer karak ? oke , seram gile . awal-2 pon dah tahu . tgok lah hantu nye . citer nie kan kat PAHANG , sape belom tengok , tengok je kat youtube , dah ade . 

hari tu bace satu blog nie , citer pasal KARAK la , tapi sayang , xsempat nak follow . *lari tajuk . mule aku tengok macam x caye jalan tu ade angin lintang , tanye boyfiee aku , die kate memg ade , fuhh  aku punye takut . mcm hape dah . pakwe aku law balik JB memg lalu situ . 

so , sape-2 yg lalu kat highway simpang ampat hati-2 lah kay , situ bahaye siket . tempat keras tu . tahu x ? x tahu meh aku bagi tahu , ngeeee , k hati-2 la kay lau lalu situ . :0

No comments:

Post a Comment