berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

lambat upload ==,

reaksi kau : 


oke , lambat upload , suke hati la nak upload lambat , blog aku kan ? HAHA . kay , nie bufday aku thax la yg sudi datang tu . and thax jgk kat budakbudak yg bagy aku hadiah , cantek gile kan hadiah tu . HAHA . and beriburibu thax bgy kat boy saye , bli kek , blanje makan , bgy hadiah sandle al-ikhsan . suke sangatsangat . oke sangat happy kay , sape tak happy kalau org wat sesuatu yg surprise yg x berape nak jadi kan syang ? :) HAHA . kay thax beribu kat bie saye , kecik(aini) , akem , apek , haziq , itek , and ziha , and kesian dekat arlis x dapat join same , taon depan lah kay kalau panjang umo . ILOVEYOUMYSWEETHEART

No comments:

Post a Comment