berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

satu hari bersama si dia .

reaksi kau : 

hai kawan-II yang super awesome ! hari nie ade benda siket nak dicerita kan . kay , nak bace , bace lah , x nak bace pegy belahh , *wah , ganas ayat aku . haha . 

kay , hari nie , raye keberape ? kay aku tak nak ingat , sebab aku x nak cuty cepat abess .sbb nak trial SPM kan ? haha . tadi petang merayap bersama SWEETHEART saye . k, die bawak saye . tadi petang sangat bahagia , die layan kerenah saye . pegy sungai papan , beraye rumah membe , dah berbual dengan membe gerak balik . perot dah sangat lapa , pegy marrybrown , beli makanan and terserempak pulak dengan cazenn aku nie ha , naseb baek boley cover lien , haha , balik rumah , makan , bring kejap , sambung kelua balik , pegy rumah juddin , amek die , pegy beraye rumah atok haziq . balik dari rumah haiziq baru aku balik rumah semula . haha . hari nie satu hari dengan si dia okeyy . kbaii