berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

aku RINDU kau !

reaksi kau : 

hy kawan-II superb awesome ! nak berceloteh meyhh ~

post title memg untk kau . segale-II nye untk kau . tak tahu nak luah kat sape kan ? bie , kau tau kan sejak kau balik , Melaka kau jadi lain . kau nak tahu kau dah macam mane sekarang . kalau malam nie kau bace blog aku lah kayy . 

------

--> kau berubah ! 
--> kau dah tak macam biase , ye lah , kate pon dah berubah , sengal gile aku nie .
--> dulu bile time-II pukul lapan aku call kau tak kesah , tapi sekarng . grrrr . aku jek yang tahu . nak nagis ,penat dah kot . kan ? kalau aku makan hati sesorang pon bukan kau tahu , ye tak ?
--> kau cepat meringse , rimas ! *kenapa ekk kau macam tu ? *
--> aku call pukul 1100 kau kate malam siket , nak malam macam mane lagi nie weyhh . really , aku rindu kau yang dulu . 
-->aku tak tahu kenape kau berubah . 
--> bie , kalau aku ade buad salah tegur lah ! 
--> aku dah bosan gile ahh dgn hbgn nieh . tolong lahh . 
--> kalau kau bace tolong lah kesian kat aku . aku betol-II perlukan kau sekarang niehh . 
-->wa nak exam . bagi wa semangat ! 
--> sumpah , aku rindu kau yg dulu . please lah macam dulu . 


ikhlasdari :
insanmenaruhharapan :((