berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

together again ..

reaksi kau : 

hey my friends superb awesome . tak ade ape yg special . just mau kongsi ape yg patot . 

*dalam setiap perhubungan , mestilah ade gadoh-II , pujuk-II ,manje-II . kate pon bercinta kan ? dugaan dtg melimpah-II . cume nak kena tahan and tak tahan je . kalau tak tahan kelaut lah hubugn korg kan ? haha

**

nak kate hubungn aku , jangan kate . bayak beno dugaan nye . sampai kadang-II dah tak tahan sangat . tu yang amek keputusan bukan-II kan ? huh ! tapi aku nie memg , ego melambung sangat . ape tak nye  kan ? tapi gadoh-II kiteorang sekejap je . kalau tak berape nak teruk sgt gadoh , 1hari dah okay . kalau dah teruk sangat . ha , amek kau . 2,3,4 hari tak baik-II .  but , sekarang aku dengan si SUPERHERO dah okay . sekarang kami dah berbaik semula . haha . 

**

sekarang kau ontheway balik sini kan ? hee . aku tunggu kau . aku rindu kau nie . 

ikhlasdari:
kaupunyeawek