berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

malam nie :)

reaksi kau : 




ehh , malam nie bosan gile lah weyhh !

pukul 0700 a.m sampai 0430 p.m menghadap cikgu dekat sekolah , then balik sakit-II kepala , buahati buad hal , nak marah-II aku , then tak nak mintak maaf , die keluar pergi snooker , sampai ke malam , and now ! die tidoo . ohh please ! sangat bosan ! sumpah sangat bosan ! kau tahu tak . nanti 0500 subuh kau kol aku ? hah ! bia die . sumpah aku tak sadar kalau kau call . lepas tu pergi sekolah pagi bute menggelabah ape pon tak siap lagi . iron baju mandi siap-II teros pegi sekolah . tak sarapan pagi okay . nanti aku sakit perot makan pagi-II . selalu makan pukul 1010 a.m . sebab time aku rehat . yeahh . rehat wa tak pegi kantin save duit . kadang-II je pegi . gossip dekat mane-II tempat yang selesa sampai naik rehat . gossip sambil studyy kay . haha ! 

oke , cerita malam nie sangat boring , KBAII =,=