berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

sepang :)

reaksi kau : 


arlis buad untk ziha . 

nie pon same . 

bf aku nie pantang aku amek gambar . madah buat muke comel . ye tak ziha ? haha . 

ignore sandel aku kat belakang tu :)

semalam lepas makan-makan dekat medan. teros jalan-jalan pegi sepang . okay sangat happy tengok orang baling batu dekat laut . montel couple and comel couple  haha . tak boleh blahh sia panggilan . haha . bf saya angkat saya and pusing-pusingkan saya . ouchh. balik pening kpale . ok kuat kan bf saya angkat saya walaupun saya gemuk . haha . bf kau ade buat macam tu ? tak ade kan ? haha . untung lah . dapat lepak tepi laut . sweet kan main air sama-sama . untunglah sape tempat die dekat dengan laut . agak petang sikit balik lah kepangkal jalan . haaa , chill . selamat membaca . :)

NOTA KAKI : LAIN KALI KITE PEGI JALAN-JALAN LAGI . KBAII

No comments:

Post a Comment