berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

wa malas ! =..=

reaksi kau : 

wa nak luah kat sinie , sebab wa sakit hati gile ! peduli arr , blog aku kan ? gimati !

ehh perempuan ! please dohh , sape tgk kau ? sape kutok kau ? yang kau nak terase orang tgk kau asal ? yang kau terasa org kutok kau asal ? weyhh ! please dohh ! tak ade mase nak cakap pasal kau dohh ! buang mase ! opss ! sister sorry lau lu terasa . wa bukan cakap lu dengan boy lu yg very very handsome tu . euwww ! please doh ! tak handsome sebenar nye . hahaha ! kau lah sweet couple , kau lah semua nye . woi ! perfect ke kau tu ? baek no ke balak kau tu ! gimati kay kau dengan sweet couple kau tu ! org bukan cakap kau , org cakap orang sebelah kau . tak de nye orang yang perfect dalam dunia nie . ye tak ? wa tak mati lah kalau tak kawan dengan lu perempuan ! wa tak hamak untuk berkawan dengan lu . cukup lah , wa dah masak gile dengan perngai lu . since sekolah rendah kot dengan kau ! kenal gile lah perangai kau . lu nak cakap dengan semua orang dalam kelas tu pulau aku ? alalala , takot nye kite . besa nye awak . seram tahu tak ? tak saba-II nak kene pulau . aww . sweet nye bile kena pulau . HAHA . atin , ella , eqin . wa seram doehh nak kene pulau dengan akak besaww tu . hahah ! 

p/s : lain kali jangan nak terase kay baby TEBAL . jangan nak spoil kan mood aku nak belaja math kay baby ! haisshhh . peluk cium dari wa !