berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

hyee (:

reaksi kau : 

Haters Stalker Readers Assalamualaikum (:

kawankawan superb awesome , korang apa khabar ? sihat . maklum lah , lama dah x update blog ny. berhabuk serta sesawang dah jadi blog ny ha . xde benda kot yang nak di update , lagi pon x de masa lah nak update blog , kerja kan . busy , balik dah penat kan , x de masa dah untuk blog kesayangan nie . kesian kau kan .

sekarang nie tengah dok menunggu keputusan SPM yang x lama lagi nak keluar dah . tawaran belajar pon dah mula sampai dekat rumah nie ha . haish , sorry lah , belum ada tempat yang berkenan . benda yang minat pulak belum tentu dapat , yedak ? xpe tunggu je lah kan panggilan yang lain pulak . mesti ada rezeki nanti . :) mintakmintak lah ada rezeki nye . amin .



No comments:

Post a Comment