berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

Family Day :)

reaksi kau : 
Hyy, Assalamualaikum, lama nye tak menghupdate Blog, fuhh, berhabuk, macam-macam binatang dah duduk dalam blog aku nie. Hahaha, oke nampak tak penipuan dia kat situ, bukan masa nak melarut benda nie semua, sebenar nyee nak update pasal benda lain, okey, lupe kan sekejap, kita focus kat real tittle :)

Ahad, 30.12.2012, hujung tahun, join family day keluarga Sayang saya, ehh, superr awesome kay family dia yang gegiler tu, sebelom family day malam tu kiteorang berBBQ dekat rumah dia, macam nak sambut New Year sekali, tapi sebenar nyee tak sambut pon! kiteorang sambut Birthday Abah, tak terlambat nak wish lagi untuk aba, Happy Birthday Abah, semoga panjang umur dan dimurah kan rezeki. semoga Allah sentiasa lindungi dirimu :)

Ehh, *secara tiba-tiba*, kenapa dah cerita benda lain pulak, ha kan, rasa macam penat pulak tangan nie nak menaip, upload gambar je la yang lebih memadai dan menceritakan segalanyaaa, selamat mencuci mata Blogger sekalian ;)













okeyy, dah cukup memadai sangat dah, terima kasih kerana menjenguk blog saya lagi, 3bulan akan datang saya hupdate lagi. Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment