berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

sangat meletihkan !

reaksi kau : 




knp ? nth laa , mungkin letih sebab kat sekolah tadi ad latihan sukan kot , arghh , boring gile arr , bru jek dok melepak kat padang yang indah tu , x alih-alih sakit kpale boleyy dtg , adoy , lagi la lemah law kpale dah berdenyut-denyut , aw , sakit dokk ! teacher kat sebelah aku boleyy plak ckp aku ny x cukup zat , haha , ape , x npk ke yg aku dah terlebih zat . hape la teacher nyy . ^^ dalam sakit-sakit tu aku pon terpaksa la merajin kan diri untuk beratur dan bergerak ikot barisan tingkatan masing-masing , haa , ny lagi la wat aku sakit kpale , ddk tengah pnass wook ! haa , ape lagi , mkin berdenyut la kpale akuu . x pe , demi cikgu aku sngp , haha , sngp pulak kan ? haa , esok rumah sukan  SYAHBANDAR , NAKHODA and BENDAHARA  ada latihan merentas desa pulak , ala , mlss lgi nk pegy ! boring nak lari2 , dah mcm hape dah ! sekolah buat sukan awal-awal nie sbb ap ? msti nak mempercepatkan kelas pemantapan untk form 3 and form 5 ! aww , lagi lemah , haa , ap la kan ? nak SPM pon mls-mls ag , oops ! lari topik pulak kan ? x pe , smbng blikk topik tdy ,, haa , esokk siap-siap la untk berlari keliling kampung , okk , good luck kawan-kawan , ^^ 

No comments:

Post a Comment