berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

grrrr ==,

reaksi kau : 


hy kawan-II superb awesome . nak celoteh lagi . haha .

wa sudah lame gile tak pegang camera gajah wa . superb rindu same die . padahal , camera wa ade dkat-II dengan wa . haha . rindu nie nak pegi dok amek gamba , dok tepi laut usha ziha ngn arlis dating . sebok ngacau dorg . haha ,rindu nak dok medan lepas tu pakwe aku sebok amek gamba bukan-II . memg suke penoh kan memory camera aku . haha. pakwe aku suke sangat amek gamba arlis time-II muke tengah meringse . haha . rindu lah tu semua , kenape lah kau buad hal wahai camera ? aku perlu kan kau lah doll ! time-II cam nie lah lens kau nak rosak kan ? haishhh . tolong-II , Baby G tolak tepi dulu , nak lens nak lens .  hehe *bie jgn nak beli kan pulak , sayang gurau je nieh * . hari tu pegy jalan nampak kedai jual lens , cisss . jeling-II je . haha .

one day , aku akan dapat lens baru . kay byy .