berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

lapadankenyang :)

reaksi kau : 

aku die ? kalau dah dapat kelua . mesti payah nak balik . kalau balik mesti dekat-dekat maghrib . selalu lepas minum ABC , makan MARRYBROWN (something different , yang tulis dekat cawan tu ) haha , kelaaaaas kau jah . ntah lah knape malas nak balik . kankankan ? sebab ddk dekat rumah pon bukan buad ape . buad aksi 360darjah je . ha , tak tahan . macam nie lah kalau bosan ddk dekat rumah . makntido, tgktv . kdg-kdg tak ingat makan kalau dah tido tu . haha . teruk betul aku nie . korg pon macam tu ? korg tak kot . korg rajin kan ? korg buad kerja rumah kan ? jangan ikot macam kiteorang . haishhh pemalas ==, 

kalau keluar bedua tu jarang lah . selalu keluar berempat . kalau kelua tak sah kan tak amek gambar ? kejap pon mesti amek gamba . 

p|s : title wa tak boleh blahh . HAHA . 

No comments:

Post a Comment