berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

smile :))

reaksi kau : 

Assalamualaikum . Hai kawan-kawan . sihat ? jom bercerita 


sayang , kau happy tak aku bagi kau pegi ? happy kan ? err , okey bersyukur sikit . aku bagi kau pegi pon ade sbb kay . bukan suke-suke . jangan lu nak tunjuk muke comel depan awek-awek Kelate . wa tahu , wa bagi lu tumit kaki wa . 


kau jangan nak mengatal bile dah kesana . aku percaya dekat kau . jangan nak buat hal . akhir nye , hati aku boley jgk izin kan kau pegi kelantan . walaupun perjalanan tu jauh kan ? ye , aku sanggup tunggu kau . ye lah kau nak beli something kan ? aku nak bagi , aku rase belum mampu kot . aku tgk harga pon dah tahu . gigil tgk harga . 


err , tak pe . kau gan aku makin jauh  kejap je kan ? tak lama . aku tetap sokong kau walau pon aku tak pernah tgk kau main Dikir Barat . ye lah , nanti kau ade latihan , kau call aku . aku nak dengar . best ke tak , nanti tak best aku complain . hehe , ye lah , kalau bukan aku yang complain , sape lagi nak complain . haha .  ye tak ? 


apeapepon , aku tetap sayang kau . spe tak sayang bf kan ? nty kat sana jgn nak miang-miang keladi . oke , meloveyou . muahh . jage diri . 

No comments:

Post a Comment