berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers

awak niee , muahh siket♥

reaksi kau : 

(jangan tengokk lame sangat , awek org niee )

awak niee , memg suke buad entryy pasal sayee . nie saye buad untok awak pulakk . *cehh , padahal baru satu entryy je . ngeeee . awak tahu tak yang awak tu sweet macam gule-II chupa chup . okeyy , tapi lagi sweet law awak dengan pakwe awak . haha . macam buah kelape di belah 18 . heee .

( heeee . )

awokk niee suke ajak saye bjalan . cehh , kadang sampai lupe jalan pulang . kadang-II g dating same-II , maen snap gamba same-II , pegy makan same-II , tengok wayang same-II , teet pon nak same * paham la ape yg teet tu , ngeee , ade lagy . pegy lepak pon same-II . ha , kan semua da same je . haha .

kau ingat dulu mase kite pegyy karnival kat padang rengit tu , ade org cakap kite kemba kan ? kau ingat tak ? org tu gile ke cakap kitee kemba , muke kite same ke ? orang tu juling kott . haha . jahat nyee mulot aku . kemain lagi kalau bab ngutok , kan-II ?

kite rapat baru-II nie jugak kan ? sejak kau couple gan membe pakwe aku . heee . semogee bahagie ke jinjang pelaminn . thaxx sebab kau rajinn ajak aku bejalan . :*

No comments:

Post a Comment