berapa lame dah ♥

Daisypath Anniversary tickers
reaksi kau : 

Readers , Assalamualaikum .

Budak SPM memang tak sabar-sabar nak habis paper . tak tahan nak ddk kat kerusi peace meja biru tu . dengar ketua pengawas bagi arahan . err , lambat nye habis . ye lah , tak saba okay nak pergi tgk wayang . tak habis exam pon aku dah boley pegi . sbb tgl lagi dua paper je , EkonomiRumahTangga & PendidikanSeniVisual-SeniHalus . yee , wa kadang-kadang berseni jugak okay . 

Nanti bila dah habis sekolah mesti rindu dekat meja , kerusi kayu aku tu . tempat tido . tempat bergossip , tempat makan-makan , tempat tengok orang lalu lalang , tengok orang pergi laut . haha , tiap-tiap pagi nampak oranag bawak bot pergi laut . tgk kapal-kapal besar . tu kadang-kadang cikgu tegur tak dengar . tengok luar punya pasal . 

Nanti rindu masa perhimpunan hari isnin , dengar cikgu berucap dekat depan . kadang-kadang dengar cikgu membebel . err . nanti mesti rindu time spot check . lari sana , lari sini , tak nak kena tahan punya pasal kan ? sebab ? kuku panjang , malas nak potong kuku , tak pakai kain dalam , stokin pendek . err , banyak beno kesalahan nye . aku bukan harok kat sekolah . err , tak layan lah harok-harok . dah aku memg macam tu , nak buat macam mana kan ? nanti hari rabu tak de dah pakai baju Pengakap bagai . baju pon dah bagi kat kawan aku . haha , tinggal skaf Pengakap yang warna blue black dengan purple je . sape nak . meh la cakap dekat aku . nanti aku bagi . baik hati jan aku ? 

Nanti rindu kawan-kawan aku . sumpah , rindu cikgu-cikgu aku . sape kan tak rindu zaman sekolah ? tak rindu cikgu-cikgu mereka . hee . mesti rindu kan ? kan ? kan ? kan ? nanti masing-masing dah buat haluan sendiri . ntah kemane agak nye korang pergi kan ? kawin ? sambung belajar

*ilham tiba-tiba hilang pulak . k lah , nanti update lagi . Assalamualikum . :)

No comments:

Post a Comment